Over ons

Samen opzoek naar je droomhuis op Bonaire!

Als klein makelaarskantoor op Bonaire helpen we je graag bij de aankoop van een woning op Bonaire en ondersteunen je graag bij het beheer en de eventuele verhuur. Door ons netwerk op het eiland zijn we vaak in staat om woningen aan te kopen voordat ze echt op de markt komen. Dus stuur ons je wensen en we gaan direct voor je aan de slag. Ook de verkoop van je woning is bij ons in goede handen. Gedurende dit proces zal ons team je bijstaan en informeren waar mogelijk. Wij kennen de markt als geen ander en garanderen een succesvolle verkoop van je woning. Ook als je niet op het eiland bent kunnen wij voor je woning zorgen. We kunnen het onderhoud van tuinen en zwembaden voor je uit handen nemen en houden uiteraard een oogje in het zeil

Waar wij voor staan!

Ervaring
Ons team bestaat uit ervaren mensen die al langer actief zijn in het onroerend goed en je alles kunnen vertellen over de huizenmarkt op Bonaire.
Lokaal
We zijn een lokaal kantoor op Bonaire met een vestiging in Kralendijk. Onze "roots" liggen op Bonaire en we zijn betrokken met lokale projecten.
Aankoop & Verkoop
Uiteraard is het mogelijk om een woning via ons te koop aan te bieden. Daarnaast kunnen we je ook als aankoopmakelaar van dienst zijn.
Full Service
We willen je graag helpen waar we dat kunnen. Of het nu gaat om het regelen van papieren of een ander verzoek.Wij staan voor je klaar.
Verhuur
Wil je een interessant rendement op je woning? Wij kunnen de woning voor je verhuren. Zo kun je het zelf gebruiken en houdt je er ook nog iets aan over.
Beheer
Uiteraard kunnen wij de woning ook voor je beheren. Wij hebben contacten voor woning-, zwembad- en tuinonderhoud.

Ons team

Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ontzorgen bij de aankoop van een woning op Bonaire.

Valdir
Valdir
Algemeen Directeur
Valdir
Algemeen Directeur
Melanie
Assistent Makelaar
Melanie
Assistent Makelaar
Marley
Marley
Assistent Makelaar
Marley
Assistent Makelaar

Plaats vrijblijvend een zoekopdracht

Staat de woning van je dromen niet bij ons woningaanbod. Laat een zoekopdracht bij ons achter en wij gaan op zoek naar de woning van jouw dromen op Bonaire!

Compare listings

Vergelijken